Bezetting Beursplein / Occupy Amsterdam 13 (#occupyamsterdam) « terug

Bezetting Beursplein / Occupy Amsterdam 13

Bezetting Beursplein / Occupy Amsterdam 13

Bezetting Beursplein / Occupy Amsterdam 13

Bezetting Beursplein / Occupy Amsterdam 13

 

 Amsterdam, The Netherlands, 

October 20, 2011
Ondanks de regen houden nogal veel dappere campeerders het goed vol op het Beursplein. De vervelende nepzwerver is netjes verwijderd van het terrein. Eerst ging hij een tijdje onder tafel zitten, omdat hij eerst zijn gitaar terug wilde. Nadat de politie bemiddeld had in het conflict is hij gegaan. Daarna werd het tijd om de tenten te herschikken, aangezien de aanwas zodanig was dat geen plaats meer was voor nieuwe tentjes. 
Overigens zijn de onderburen van de zwerver de man ook goed zat. Elke nacht een stonede holbewoner in het appartement boven je die zijn favo klaagrock met je deelt is natuurlijk geen pretje. Volgens mij heet de zwerver overigens Rob, zwerver Rob. 
Na een regenbuitje werd er vrolijk verder gegaan met het verplaatsen van de tentjes. Er was zelfs een heuse grote witte tent die opgezet moest worden. Dat daarvoor een keur aan klassieke gele klinkertjes moest sneuvelen mocht uiteraard de pret niet drukken. 
Credits Maarten Brante
 
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/b/4/maartenbrante.com/httpd.www/application/controllers/IndexController.php on line 217